Som föräldrar är vi ofta oroliga för våra barn, och det är som om du inte blir mindre orolig även om barnet blir äldre. När våra barn är mycket små oroar vi oss för deras hälsa, vad de stoppar i munnen och om de trivs. När våra barn blir äldre och kanske måste gå i skolan ensamma eller ta bussen själva blir vi nästan ännu mer oroliga. Oroliga och rädda att det kommer att hända något med våra barn. Det är helt normalt för föräldrar att vara oroliga för sina barn, det handlar ju om kärlek. Har du någonsin undrat vad du kan göra för att få både ditt barn och dig själv att känna sig tryggare i vardagen?

GPS-klocka för ditt barn

En GPS-klocka är ett armband som finns i flera olika modeller, färger och funktioner. Armbandet har en inbyggd GPS där du via en app kan se var ditt barn är. Så när ditt barn är på väg till skolan kan du via appen se vilken väg ditt barn går och var hen befinner sig. Även om det kanske låter som detektivarbete handlar det egentligen bara om säkerhet. Skulle det inte vara trevligt för dig att kunna se var ditt barn är, om ditt barn kommer hem senare från skolan än väntat? Med en GPS-klocka för barn kan du alltid använda appen på telefonen om du blir orolig för var ditt barn är. Du kan till och med ställa in en bestämd zon i appen och klockan, och om ditt barn rör sig utanför den zonen får du ett meddelande direkt på telefonen. Det är smart!

Andra funktioner i klockan

Förutom GPS i ett armbandsur för ditt barn, armbandet har också andra smarta funktioner. En SOS-knapp är inbyggd i armbandet. SOS-knappen är en stor säkerhet för ditt barn. Om ditt barn trycker på knappen skickar armbandet ett meddelande direkt till din telefonen. På så sätt kommer ditt barn inte att behöva ringa eller skriva ett meddelande om en situation uppstår där ditt barn behöver komma i kontakt med dig just nu och snabbt. Föreställ dig vilken bra trygghet det är för ditt barn, att bara kunna trycka på en knapp på armbandet om ditt barn skulle bli rädd på väg till skolan, hem från simning eller något annat. En annan fördel är att du kan kommunicera med ditt barn via klockan. Om ditt barn som inte har en telefon ännu, eller ditt barn inte har sin telefon med dig i skolan, kan du fortfarande enkelt kommunicera via samtal och meddelanden. Om du skickar ett meddelande till ditt barn kommer det till klockan. Och på samma sätt kan ditt barn skicka ett meddelande som du får direkt på telefonen. Om ditt barn tar av armbandet eller om armbandet börjar få lite batteri, kommer du att meddelas via appen. Detta säkerställer att armbandet alltid är laddat och du kan se när och var ditt barn tar av armbandet.

Alla barn bör äga en sådan klocka

Ditt barn behöver så klart inte bära armbandsuret 24 timmar om dygnet. De flesta föräldrar och barn använder armbandsuret mest när barnet är hemifrån. Det smarta med armbandet är att det naturligtvis är utformat för barn. Det är otroligt lätta att använda, samtidigt som armbandsuren är snygga och finns i olika färger. Du som familj får en säkerhet och trygghet som kan märkas i vardagen. Klockan är ett smart alternativ till en mobiltelefon som gör att du kan kommunicera med ditt barn. Kanske du tycker att ditt barn ännu inte riktigt har den ålder då hen borde ha en mobiltelefon. Många föräldrar väljer att ge sina barn en mobiltelefon i tidig ålder, vilket beror på att vi som föräldrar vill att våra barn ska vara säkra och att vi kan komma i kontakt med dem. Men klockan ger dig faktiskt samma kommunikationsalternativ utan att ditt barn har tillgång till webbplatser och appar. Klockan kräver SIM-kort, och appen kan laddas ner till både IOS och android.

Vi har ett brett utbud av GPS klockor för barn!

På MySmartWatch har vi ett brett utbud av GPS klockor för barn i flera roliga färger och funktoiner. Spana in vårt sortiment och hitta din favorit till ditt barn! Se vårt utbud här.