Populære kategorier

Populære kategorier

Utvalda produkter

Utvalda produkter

Märken

Vlog udstyr

Älskar du, eller känner du någon som älskar att stå framför kameran? Då kan vlogging mycket väl vara svaret på dina böner. Genom att vlogga får du möjlighet att utveckla dina kreativa färdigheter. Kanske vill du filma en dag i ditt liv, intervjua någon du känner eller använda vlogging som din hobby i vardagen. Oavsett syfte är det en bra idé att bekanta dig med vilken vlogutrustning som finns på marknaden, samt vilken vlogutrustning som matchar dina preferenser och behov. Tillsammans med mycket annan elektronisk utrustning kan du hitta ett stort urval av vlogutrustning på Mysmartwatch.dk. På den här sidan kan du förvärva den nödvändiga kunskapen om vlogutrustning och lära dig att navigera runt i allt, om det så gäller kamerautrustning, ringljus, stativ och mer.

Kom igång med rätt vlogutrustning – Stativ

Om du är nybörjare i vlogging, eller är du en erfaren vlogger som vill uppgradera ditt vlogger kit, har du kommit till rätt plats. På Mysmartwatch kan du köpa vlogutrustning både för dig själv och till dem du bryr dig om. Ditt val av vlogutrustning beror mycket på dina preferenser. Vill du vlogga utomhus, hemma i vardagsrummet, uppe i luften eller i havet? Vill du helst använda en handhållen kamera, eller föredrar du ett stativ som kan hålla din mobil? Möjligheterna är många, liksom utbudet.

Om du vill stå framför kameran kan det var en bra idé att köpa en Tripod, som är ett trebent stativ där du kan fästa din mobil eller kamera. Ett stativ hjälper till att stabilisera och höja kameran eller mobilen. MySmartwatch erbjuder ett stort urval av stativ. Oavsett om du vill ha ett Iphone stativ, kamera stativ eller Gopro stativ, har vi produkter som matchar dina önskemål.

Få naturligt ljus med en ringlampa

Om du vill förbättra kvaliteten på dina videor eller foton och inte vill kompromissa med din belysning, är en ringlampa precis vad du behöver. Fördelen med ett ringljus är att det hjälper till att skapa ett naturligt ljus. En ringlampa är utformad så att ditt ansikte eller motiv alltid blir naturligt upplyst. Detta förhindrar också onaturliga och fula skuggor från att uppstå i dina foton och videor. Det förbättrar både din och andras användarupplevelse. En ringlampa är optimal att använda som kameralampa både om du har en kamera eller en mobil. En ringlampa är lätt att hantera och är extremt användarvänlig eftersom du kan ansluta din kamera eller telefon och ta med dig ringlampan till olika platser. Dessa fördelar finns med ett ringljus:

  • Naturligt ljus
  • Flexibel kameralösning
  • Lätt att ta med
  • Tar bort fula skuggor
  • Stabiliserar kameran

Fäst en mikrofonarm på din vlogutrustning

Ljud är en av de viktigaste parametrarna som du bör se till att du har kontroll över innan du börjar vlogga. Utan ett optimalt ljud kan ditt vloggings-projekt mycket väl misslyckas. På Mysmartwatch har du möjlighet att köpa ljudutrustning som passar dina behov. Om du vill intervjua andra kan en podcastmikrofon vara smart, medan om du gillar att vlogga en dag i ditt liv där du spelar skulle en gamer-mikrofon vara att föredra. Ditt val av ljudutrustning beror helt på dina behov. Oavsett dina behov kommer en mikrofonarm alltid att vara en bra idé att ta en närmare titt på eftersom detta gör din vlogging mer hanterbar och enkel eftersom du inte ens behöver hålla mikrofonen.