Samsung smartwatches

Samsung Galaxy Watch – alltid nära till hands. Aldrig i vägen.

När du första gången ser Samsung Galaxy Watch ser du en vacker klocka i rostfritt stål i tidlös design. En klocka som passar alla tillfällen. Men du kommer snart att upptäcka att det som finns inuti ger dig mer än ett snyggt utseende. Samsung Galaxy Watch är både en smartwatch som håller dig ansluten till resten av världen och låter dig ta emot samtal och skicka meddelanden samt en träningsklocka som hjälper dig att hålla koll på din hälsa.

Galaxy Watch

Galaxy Watch aktiv 2

Galaxy Watch Active2

En stilren innovation för ditt aktiva liv: Galaxy Watch Active2 hjälper dig att hålla koll på dina träningspass. Dessutom, tack vare eSIM¹, kan du vara online, även om du inte har telefonen med dig. Aviseringar, musik, meddelanden, samtal – klockan gör att du kan svara, lyssna och styra flera viktiga och smarta funktioner direkt från handleden.

4G/LTE-modeller

Utan 4g/LTE

Galaxy watch active

Stilig utan att hålla dig tillbaka

Alltid aktiv. Alltid snygg. Galaxy Watch Active är i en diskret och lätt design med en display som gör det enkelt att kontrollera tempo och milstolpar hela vägen till målet. De flesta träningsklockor samlar in data. Galaxy Watch Active går ett steg längre. Här är träningsklockan som coachar dig så får du ett försprång.

Du kan också få ett brett urval av klockarmband som passar vid alla tillfällen, eftersom fästet till remmen har ett standard 20 mm fäste.

Tillbehör