Samsung Galaxy Watch Active2 44mm LTE – Silver

 • 1,4-tums Super AMOLED-skärm
 • Pulsövervakning och inbyggd GPS
 • IP68 och ATM5 vattenavvisande
 • trådlös laddning
 • Utbytbar 20mm rem hitta här

5.359kr


Utbytes- och returpolicy

Julklappar som köpts under perioden 27/11 - 23/12 har förlängts till och med 20/1.

I lager

Beskrivning

Samsung Galaxy Watch Active 2 är en mångsidig sportklocka. Den har egenskaper som automatisk träningsdetektering, pulsmätare och sömndetektering. Det finns också gott om funktioner och appar som hjälper dig att hålla kontakten.

Justerbart utseende

Remmen kan bytas ut så att du enkelt kan ändra klockans utseende så att det passar alla tillfällen. Urtavlan kan också ändras för att passa remmen och ditt humör.

Automatisk spårning av flera sporter

Galaxy Watch Active2 är extremt lätt att använda, eftersom du bara behöver ha den på för att den automatiskt ska upptäcka din aktivitet. Mätbara sporter inkluderar: promenad, löpning, cykling, simning, rodd och crosstraining. Den har också en manuell träningsinställning.

Stressövervakning

Psykiskt välbefinnande är nyckeln till ett balanserat och bekvämt liv. Stressmätaren håller dig på rätt spår för ditt mentala välbefinnande. Guidade andningsövningar hjälper dig att slappna av och få ut det mesta av dina dagar. Dessutom kan de förbättra din sömnkvalitet.

Avancerad pulsmätare

Klockan har upp till åtta fotodioder som övervakar din puls. Få noggrann pulsövervakning och få varningar när din puls är onormalt hög eller låg.

Du kan lämna telefonen hemma

Aktivera 4G-anslutningen till det integrerade elektroniska SIM-kortet (eSIM) på klockan med din mobiloperatör. På så sätt kan du lyssna på musik och ta emot inkommande samtal. Du kan också ladda ned musik till enheten för offlinelyssning i områden med dålig mobilanslutning.

Elektrokardiogram (EKG)

Med Galaxy Watch Active2 kan du övervaka din hjärtaktivitet. Den här funktionen ger viktig information om för snabb eller långsam puls och hjälper till att upptäcka oregelbundna rytmer.

Andra funktioner:

 • Kompatibel med trådlös laddning
 • IP68- och ATM5-klass för vatten- och dammbeständighet
 • Kompatibilitet: Android 5.0 eller senare, iOS 9.0 eller senare
Design
Anpassad komfort på handleden
Välj din look och komfort för en wellness partner du vill behålla på 24 / 7. Galaxy Watch Active2 kommer anpassad från dag ett, det börjar med ditt val av Bluetooth eller LTE-modell, 44mm eller 40mm, rostfritt stål eller lätt aluminium design och massor av remmar.
* Tillgången på modeller kan variera beroende på land och operatör.
Bredda din vy
Maximera ditt skärmutrymme med en oavbruten vy på en slimmad kropp, utrustad med en touch-bezel för snabb kontroll. Galaxy Watch Active2 har en förstorad display med en ren svart skärm och en kant som knappast finns där för mer utrymme så att du får den insikt du behöver.
 • Få den look som matchar ditt utseende #withGalaxy
  Uttryck dig med en urtavla som passar ditt utseende och humör. När du tar en bild av din outfit för dagen kommer Galaxy Watch Active2 att sätta ihop en urtavla för att matcha.
* Flerfärgade remmar säljs separat.* QR-kod är ett varumärke som tillhör Denso Wave Inc.* Tillgängliga remmodeller kan variera land.* Bild simulerad för opplysande ändamål.* My Style fungerar med android smartphones ihopkopplade med Samsung Galaxy Watch Active2. QR-kod urtavla och remmatchning fungerar med smartphones i kombination med Samsung Galaxy Watch Active2.
Erfarenhet
En klocka att göra din egen
Mixa och matcha för att få en klockdesign som passar ditt utseende. Välj bland det breda urvalet av remmar och sätt ihop din egen Galaxy Watch Active2.
Spåra träningen på handleden
Galaxy Watch Active2 spårar dina rörelser så att du bara kan sätta den på och börja träna. Med simning tillagd till automatisk spårning får du nu sju övningar, medan manuell spårning fungerar för alla aktiviteter. Running coach funktion ger dig användbara råd i realtid.
* Endast avsedd för allmänna hälso- och fitnessändamål.* Konditionsspårning på klockan kan användas fristående, men data som lagras i klockan kan endast delvis visas efter en viss tid. Smartphone-parkoppling rekommenderas för att hålla alla data lagrade.
 • Hälsostöd inifrån och ut
  Var sund i kropp och själ med en klocka som bryr sig om båda. Använd stressmätaren för att titta på dina stressnivåer när du känner dig spänd och följ de föreslagna guidade andningsövningarna för att få lite sinnesro
* Endast avsedd för allmänna hälso- och fitnessändamål.* Stressfunktionen som är tillgänglig i alla länder utom Angola, Cypern, Algeriet, Kanada och Thailand.* Sömn/stresshanteringsfunktion på klockan kan användas fristående, men data som lagras i klockan kan endast delvis visas efter en viss tidsperiod. Smartphone-parkoppling rekommenderas för att hålla alla data lagrade.
Pulsmätning för sinnesro
Övervakning av din hälsa är kärnan i Galaxy Watch Active2 med hela åtta fotodioder på baksidan av en ny böjd design som följer handleden. Hälsoövervakning håller ett öga på din puls och skickar dig en varning när den går över eller under normala nivåer.
* Endast avsedd för allmänna hälso- och fitnessändamål.* HR-övervakningsfunktionen på klockan kan användas som fristående, men data som lagras i klockan får endast visas delvis efter en viss tid. Smartphone-parkoppling rekommenderas för att hålla alla data lagrade.
Ge ditt liv en assistent
Ta ett språng ut i livet med en smart assistent på handleden. Styr kameran för att berika fotograferingsupplevelsen, visa och gilla på sociala medier och översätt på språng. Nyligen tillagda On-going Icon visar appar som körs på urtavlan för enkel åtkomst, och du kan till och med fånga inkommande samtal med Wi-Fi.
* Kamera Controller funktion är kompatibel med Samsung Galaxy S10, S10+, S10e, S10 5G, S10+ 5G, Note10, Note10+, Note10 5G, Note10+ 5G, Fold and Fold 5G-modeller.* Appar som är tillgängliga för användning kan variera beroende på land, region och anslutningstyp (LTE / Bluetooth).* UI-ämne kan ändras.* YouTube, Google Translator och kamerakontrollapp kräver separat nedladdning före användning.
Håll kontakten utan din telefon
Ta med dig dina kontakter, meddelanden och musik på en LTE-driven livsassistent som låter dig lämna telefonen hemma. Spring en runda med sinnesfrid av att vara ansluten utan att tyngas ner. Streama din musik när varsomhelst eller ladda ner i förväg för områden med dålig anslutning.
Prestanda
Kraft som varar hela dagen
Ta med Galaxy Watch Active2 för dagen, med ett batteri som håller hela dagen och längre vid normal användning. Hemma igen, lägg den bara på den kompakta, magnetiska, trådlösa laddaren för att få den tillbaka till full, inga laddningsuttag eller kablar krävs.
* Den faktiska batteritiden varierar beroende på nätverksmiljö, funktioner och appar som används, samtalsfrekvens och meddelanden, antal laddningar och många andra faktorer.* Som bedömts av Samsung. Den faktiska batteritiden kan variera beroende på nätverksmiljö, användningsmönster och andra faktorer.
Följer dig där du går
Ta din klocka med på lite använda stigar. Galaxy Watch Active2 går dit du går med en IP68 och 5ATM vatten och damm gradering, plus hållbarhet på militärnivå för att kunna hålla under stränga förhållande, så att du kan behålla den på och gå längre och uppleva mer.
* Galaxy Watch Active2 har en vattenmotstånd betyg på 50 meter under ISO-standarden 22810:2010. Den är inte lämplig för dykning eller högtrycksvattenaktiviteter. Om enheten eller dina händer är våta måste de torkas noggrant före åtgärder.* US Military Standard Compliant (MIL-STD-810G)
Appar för att driva dig vidare
Få förbättring i ditt liv med appar som sträcker sig från Galaxy-serien till ett stort utbud av nedladdningsbara appar från tredje part. Ladda ner appar för att skapa ditt eget personliga gäng att ge smarta råd på farten som du kan dra upp från handleden.
* Tillgängligheten för appar för Galaxy Watch Active2 kan skilja sig åt beroende på operatör eller land.
Anslut dig till din smartphone
Bred kompatibilitet med både Galaxy och icke-Galaxy smartphones. Kom igång genom att se vilka enheter som är kompatibla med Galaxy Watch Active2.- Android : Android 5.0 (L OS) eller högre, RAM 1.5GB eller mer (Samsung/Non Samsung)- iOS : iPhone 5 och högre, iOS 9.0 eller högre.
Hitta din operatör
Få din Galaxy Watch Active2 LTE konfigurerad med den mobiloperatör som passar dig, i ditt land eller din region.
Inbyggt-SIM
SIM-storlek
3G WCDMA, 4G LTE FDD
Infra
B1(2100),B2(1900),B4(AWS),B5(850),B8(900)
3G UMTS
B1(2100), B2(1900), B3(1800), B4(AWS), B5(850),B7(2600),B8(900),B12(700),B13(700),B20(800),B66(AWS-3)
4G LTE
VISA FLER SPECIFIKATIONER
– Alla specifikationer och beskrivningar som anges häri kan skilja sig från de faktiska specifikationerna och beskrivningarna av produkten. Samsung förbehåller sig rätten att göra ändringar i detta dokument och produkten som beskrivs häri utan någon skyldighet att meddela sådana ändringar. Alla funktioner, funktionaliteter, specifikationer, användargränssnitt och annan information i detta dokument, inklusive, men inte begränsat till, funktioner, design, prissättning, komponenter, prestanda, tillgänglighet och kapacitet för produkten kan ändras utan förvarning. Innehållet på skärmen är simulerade bilder och är endast för illustrationsändamål.
– Minnet för användarna är mindre än det totala minnet på grund av lagring av operativsystemet och den programvara som används för att hantera telefonens funktioner. I själva verket varierar användarminnet beroende på mobiltelefonens operatör, region, användare, språk, och det kan ändras efter uppgraderingar av programvara.
Nätverksbandbredd: Bandbredden som stöds av enheten kan variera beroende på region eller tjänsteleverantör.
*Typiskt värde testat i tredjepartslaboratorium. Det typiska värdet är det uppskattade genomsnittliga värdet, med beaktande av avvikelsen i batterikapaciteten bland de provbatterier som testats i enlighet med testbatterierna. standard IEC 61960. Den faktiska batteritiden kan variera beroende på nätverksförhållanden, användningsmönster och andra faktorer.
Specifikationer
Brand

Model

Operativ System

Processor

Minnen

,

Skärm

,

Vattenavvisande

, ,

Batteri

Batteri-liv

Laddningstid
GPS

, , ,

Vibrator

Pulsmätare

Stegräknare

Kalorimätare

Bluetooth

Glastyp

NFC

Sensorer

, , ,

Samsung Galaxy Watch Active2 44mm LTE – Silver

 • 1,4-tums Super AMOLED-skärm
 • Pulsövervakning och inbyggd GPS
 • IP68 och ATM5 vattenavvisande
 • trådlös laddning
 • Utbytbar 20mm rem hitta här

5.359kr

I lager

Beskrivning

Samsung Galaxy Watch Active 2 är en mångsidig sportklocka. Den har egenskaper som automatisk träningsdetektering, pulsmätare och sömndetektering. Det finns också gott om funktioner och appar som hjälper dig att hålla kontakten.

Justerbart utseende

Remmen kan bytas ut så att du enkelt kan ändra klockans utseende så att det passar alla tillfällen. Urtavlan kan också ändras för att passa remmen och ditt humör.

Automatisk spårning av flera sporter

Galaxy Watch Active2 är extremt lätt att använda, eftersom du bara behöver ha den på för att den automatiskt ska upptäcka din aktivitet. Mätbara sporter inkluderar: promenad, löpning, cykling, simning, rodd och crosstraining. Den har också en manuell träningsinställning.

Stressövervakning

Psykiskt välbefinnande är nyckeln till ett balanserat och bekvämt liv. Stressmätaren håller dig på rätt spår för ditt mentala välbefinnande. Guidade andningsövningar hjälper dig att slappna av och få ut det mesta av dina dagar. Dessutom kan de förbättra din sömnkvalitet.

Avancerad pulsmätare

Klockan har upp till åtta fotodioder som övervakar din puls. Få noggrann pulsövervakning och få varningar när din puls är onormalt hög eller låg.

Du kan lämna telefonen hemma

Aktivera 4G-anslutningen till det integrerade elektroniska SIM-kortet (eSIM) på klockan med din mobiloperatör. På så sätt kan du lyssna på musik och ta emot inkommande samtal. Du kan också ladda ned musik till enheten för offlinelyssning i områden med dålig mobilanslutning.

Elektrokardiogram (EKG)

Med Galaxy Watch Active2 kan du övervaka din hjärtaktivitet. Den här funktionen ger viktig information om för snabb eller långsam puls och hjälper till att upptäcka oregelbundna rytmer.

Andra funktioner:

 • Kompatibel med trådlös laddning
 • IP68- och ATM5-klass för vatten- och dammbeständighet
 • Kompatibilitet: Android 5.0 eller senare, iOS 9.0 eller senare
Design
Anpassad komfort på handleden
Välj din look och komfort för en wellness partner du vill behålla på 24 / 7. Galaxy Watch Active2 kommer anpassad från dag ett, det börjar med ditt val av Bluetooth eller LTE-modell, 44mm eller 40mm, rostfritt stål eller lätt aluminium design och massor av remmar.
* Tillgången på modeller kan variera beroende på land och operatör.
Bredda din vy
Maximera ditt skärmutrymme med en oavbruten vy på en slimmad kropp, utrustad med en touch-bezel för snabb kontroll. Galaxy Watch Active2 har en förstorad display med en ren svart skärm och en kant som knappast finns där för mer utrymme så att du får den insikt du behöver.
 • Få den look som matchar ditt utseende #withGalaxy
  Uttryck dig med en urtavla som passar ditt utseende och humör. När du tar en bild av din outfit för dagen kommer Galaxy Watch Active2 att sätta ihop en urtavla för att matcha.
* Flerfärgade remmar säljs separat.* QR-kod är ett varumärke som tillhör Denso Wave Inc.* Tillgängliga remmodeller kan variera land.* Bild simulerad för opplysande ändamål.* My Style fungerar med android smartphones ihopkopplade med Samsung Galaxy Watch Active2. QR-kod urtavla och remmatchning fungerar med smartphones i kombination med Samsung Galaxy Watch Active2.
Erfarenhet
En klocka att göra din egen
Mixa och matcha för att få en klockdesign som passar ditt utseende. Välj bland det breda urvalet av remmar och sätt ihop din egen Galaxy Watch Active2.
Spåra träningen på handleden
Galaxy Watch Active2 spårar dina rörelser så att du bara kan sätta den på och börja träna. Med simning tillagd till automatisk spårning får du nu sju övningar, medan manuell spårning fungerar för alla aktiviteter. Running coach funktion ger dig användbara råd i realtid.
* Endast avsedd för allmänna hälso- och fitnessändamål.* Konditionsspårning på klockan kan användas fristående, men data som lagras i klockan kan endast delvis visas efter en viss tid. Smartphone-parkoppling rekommenderas för att hålla alla data lagrade.
 • Hälsostöd inifrån och ut
  Var sund i kropp och själ med en klocka som bryr sig om båda. Använd stressmätaren för att titta på dina stressnivåer när du känner dig spänd och följ de föreslagna guidade andningsövningarna för att få lite sinnesro
* Endast avsedd för allmänna hälso- och fitnessändamål.* Stressfunktionen som är tillgänglig i alla länder utom Angola, Cypern, Algeriet, Kanada och Thailand.* Sömn/stresshanteringsfunktion på klockan kan användas fristående, men data som lagras i klockan kan endast delvis visas efter en viss tidsperiod. Smartphone-parkoppling rekommenderas för att hålla alla data lagrade.
Pulsmätning för sinnesro
Övervakning av din hälsa är kärnan i Galaxy Watch Active2 med hela åtta fotodioder på baksidan av en ny böjd design som följer handleden. Hälsoövervakning håller ett öga på din puls och skickar dig en varning när den går över eller under normala nivåer.
* Endast avsedd för allmänna hälso- och fitnessändamål.* HR-övervakningsfunktionen på klockan kan användas som fristående, men data som lagras i klockan får endast visas delvis efter en viss tid. Smartphone-parkoppling rekommenderas för att hålla alla data lagrade.
Ge ditt liv en assistent
Ta ett språng ut i livet med en smart assistent på handleden. Styr kameran för att berika fotograferingsupplevelsen, visa och gilla på sociala medier och översätt på språng. Nyligen tillagda On-going Icon visar appar som körs på urtavlan för enkel åtkomst, och du kan till och med fånga inkommande samtal med Wi-Fi.
* Kamera Controller funktion är kompatibel med Samsung Galaxy S10, S10+, S10e, S10 5G, S10+ 5G, Note10, Note10+, Note10 5G, Note10+ 5G, Fold and Fold 5G-modeller.* Appar som är tillgängliga för användning kan variera beroende på land, region och anslutningstyp (LTE / Bluetooth).* UI-ämne kan ändras.* YouTube, Google Translator och kamerakontrollapp kräver separat nedladdning före användning.
Håll kontakten utan din telefon
Ta med dig dina kontakter, meddelanden och musik på en LTE-driven livsassistent som låter dig lämna telefonen hemma. Spring en runda med sinnesfrid av att vara ansluten utan att tyngas ner. Streama din musik när varsomhelst eller ladda ner i förväg för områden med dålig anslutning.
Prestanda
Kraft som varar hela dagen
Ta med Galaxy Watch Active2 för dagen, med ett batteri som håller hela dagen och längre vid normal användning. Hemma igen, lägg den bara på den kompakta, magnetiska, trådlösa laddaren för att få den tillbaka till full, inga laddningsuttag eller kablar krävs.
* Den faktiska batteritiden varierar beroende på nätverksmiljö, funktioner och appar som används, samtalsfrekvens och meddelanden, antal laddningar och många andra faktorer.* Som bedömts av Samsung. Den faktiska batteritiden kan variera beroende på nätverksmiljö, användningsmönster och andra faktorer.
Följer dig där du går
Ta din klocka med på lite använda stigar. Galaxy Watch Active2 går dit du går med en IP68 och 5ATM vatten och damm gradering, plus hållbarhet på militärnivå för att kunna hålla under stränga förhållande, så att du kan behålla den på och gå längre och uppleva mer.
* Galaxy Watch Active2 har en vattenmotstånd betyg på 50 meter under ISO-standarden 22810:2010. Den är inte lämplig för dykning eller högtrycksvattenaktiviteter. Om enheten eller dina händer är våta måste de torkas noggrant före åtgärder.* US Military Standard Compliant (MIL-STD-810G)
Appar för att driva dig vidare
Få förbättring i ditt liv med appar som sträcker sig från Galaxy-serien till ett stort utbud av nedladdningsbara appar från tredje part. Ladda ner appar för att skapa ditt eget personliga gäng att ge smarta råd på farten som du kan dra upp från handleden.
* Tillgängligheten för appar för Galaxy Watch Active2 kan skilja sig åt beroende på operatör eller land.
Anslut dig till din smartphone
Bred kompatibilitet med både Galaxy och icke-Galaxy smartphones. Kom igång genom att se vilka enheter som är kompatibla med Galaxy Watch Active2.- Android : Android 5.0 (L OS) eller högre, RAM 1.5GB eller mer (Samsung/Non Samsung)- iOS : iPhone 5 och högre, iOS 9.0 eller högre.
Hitta din operatör
Få din Galaxy Watch Active2 LTE konfigurerad med den mobiloperatör som passar dig, i ditt land eller din region.
Inbyggt-SIM
SIM-storlek
3G WCDMA, 4G LTE FDD
Infra
B1(2100),B2(1900),B4(AWS),B5(850),B8(900)
3G UMTS
B1(2100), B2(1900), B3(1800), B4(AWS), B5(850),B7(2600),B8(900),B12(700),B13(700),B20(800),B66(AWS-3)
4G LTE
VISA FLER SPECIFIKATIONER
– Alla specifikationer och beskrivningar som anges häri kan skilja sig från de faktiska specifikationerna och beskrivningarna av produkten. Samsung förbehåller sig rätten att göra ändringar i detta dokument och produkten som beskrivs häri utan någon skyldighet att meddela sådana ändringar. Alla funktioner, funktionaliteter, specifikationer, användargränssnitt och annan information i detta dokument, inklusive, men inte begränsat till, funktioner, design, prissättning, komponenter, prestanda, tillgänglighet och kapacitet för produkten kan ändras utan förvarning. Innehållet på skärmen är simulerade bilder och är endast för illustrationsändamål.
– Minnet för användarna är mindre än det totala minnet på grund av lagring av operativsystemet och den programvara som används för att hantera telefonens funktioner. I själva verket varierar användarminnet beroende på mobiltelefonens operatör, region, användare, språk, och det kan ändras efter uppgraderingar av programvara.
Nätverksbandbredd: Bandbredden som stöds av enheten kan variera beroende på region eller tjänsteleverantör.
*Typiskt värde testat i tredjepartslaboratorium. Det typiska värdet är det uppskattade genomsnittliga värdet, med beaktande av avvikelsen i batterikapaciteten bland de provbatterier som testats i enlighet med testbatterierna. standard IEC 61960. Den faktiska batteritiden kan variera beroende på nätverksförhållanden, användningsmönster och andra faktorer.
Specifikationer
Brand

Model

Operativ System

Processor

Minnen

,

Skärm

,

Vattenavvisande

, ,

Batteri

Batteri-liv

Laddningstid
GPS

, , ,

Vibrator

Pulsmätare

Stegräknare

Kalorimätare

Bluetooth

Glastyp

NFC

Sensorer

, , ,