Michael Kors Smartwatch

Om du letar efter en ny smarwatch och om du vill ha en klocka med många tekniska funktioner är Michael Kors Smartwatch Generation 5 kanske den klocka du söker. Michael Kors klockor är fullpackade med avancerad teknik och med ett mycket personligt användargränssnitt. De klockor du kan hitta i Michael Kors katalogen är: Michael Kors Access MKGO, Michael Kors Access Lexington 2 och Michael Kors Access Bradshaw 2. Som tidigare nämnts, klockorna är packade med uppdaterad teknik och funktioner, klockorna har fått förlängd och förbättrad batteritid, de har inbyggd Google Pay så att du kan betala direkt från handleden utan att ta ut din plånbok eller ditt betalkort. Google Assistant gör att du kan ställa frågor till klockan, och inbyggd GPS som ger dig frihet att lämna telefonen hemma när du är ute och löper eller cyklar. Gemensamt för alla modeller är att de alla är vattentäta och du kan därmed ta en simtur med din nya Michael Kors Smartwatch.

Michael Kors

Om du letar efter en ny smarwatch och om du vill ha en klocka med många tekniska funktioner, en Michael Kors Smartwatch Generation 5 kan vara den klocka du söker. Michael Kors klockor är fullpackade med avancerad teknik och med ett mycket personligt användargränssnitt.

Michael Kors MKGO Smartwatch

Ska din nya smartwatch ha ett elegant utseende samtidigt som den är sportig och lätt att bära? Då ska du kolla in Michael Kors MKGO smartwatch. Klockan är sportig designad med aluminium klockhus, vilket gör klockan otroligt lätt och elegant.

Varianter du kan hitta i denna kategori är silikonremmar i olika färger så som Rosa, Svart, Vit och Röd. Silikon-remmen ger klockan en sportig look och är sköna att ha på när man sportar. Michael Kors Access MKGO är klockan för dig som har en aktiv livsstil men vill ha ett vackert smycke på handleden.

Spåra din aktivitet

Övervaka din puls, räkna dina steg och följ din aktivitet under hela dagen.

Styr din musik

Använd appar som Spotify och byt musik när du är på språng.

Utformad för dig

Välj mellan flera urtavlor och färger som passar din personliga stil

Betala med din klocka

Använd Google Pay direkt från din klocka och betala med lätthet