POJKAR

FLICKOR

Utvalda modeller

Aktivitetsspårare för barn

Tillbehör till barnklockaSe allt

Värt att veta

Smartwatch för barn

Vill ni som förälder och barn ha mer trygghet i vardagen? Överväger du om ditt barn behöver en telefon?
En smartwatch för barn gör att du kan komma i kontakt med ditt barn och ger ditt barn trygghet som om föräldrarna är i närheten.

Vad är det en smartwatch barnklocka kan göra?

Smartwatch för barn är ett bra alternativ till en telefon som många barn är för små för att hantera eller ta hand om. Barnklockor med smarta funktioner har fått allt större popularitet under de senaste åren och ersätter ofta de traditionella barnklockorna, som de också har rätt till, eftersom de erbjuder mycket fler möjligheter än traditionella klockor för barn.

En smartwatch för barn kommer med massor av bra smarta möjligheter som inte bara gynnar barnen, men också har en värdefull effekt för föräldrar. Du kommer att upptäcka att alla smartwatch för barn som du hittar på mysmartwatch.dk, är utrustade med funktioner som GPS-lokalisering, skicka textmeddelanden, 2 vägs telefon-samtal, videosamtal, SOS snabb-samtalsknapp och mycket mer. Dessa funktioner ger både dig som förälder och barn trygghet i vardagen, där du och barnet ständigt kan komma i kontakt, du kan du se var ditt barn är, lyssna på barnets omgivning, m.m.

Smartwatch som ett alternativ till en telefon

Som förälder har du kanske ett dilemma mellan att gärna vilja ha kontakt med ditt barn och kostnaden av att köpa en telefon, vanligtvis en ny, dyr smartphone med internetuppkoppling och många andra funktioner. Om du väljer att ge ditt barn en barnklocka som kan ta emot samtal via ett GSM sim-kort, kommer du att undvika den dyra investeringen i ny telefon och oron för hur barnet använder telefonen. Många GPS-barnklockor stöder GSM simkort. Detta innebär att ditt barn har en liten mobiltelefon runt handleden utan bekymmer för att det kommer att trilla av, och inte minst är det en mycket billigare investering tills barnet är gammalt nog för en mobiltelefon.

Alla GPS-barnklockor kan ringa vanliga 2-vägs telefonsamtal, och tillåter föräldrar att skicka textmeddelanden till klockan som barnen kan läsa, men kan dock inte skriva tillbaka. Önskar man sig något mer avancerade modeller, har några av dessa också videosamtal funktion, d.v.s. där ni kan se varandra under ett samtal. Denna funktion gör det också möjligt för föräldrar att veta var ditt barn är och vad som händer i omgivningen just nu.

Trygghet genom lokalisering

När du har köpt ett GPS-armbandsur åt ditt barn, har du också fått möjlighet att bli informerad om var ditt barn befinner sig.
GPS-funktionen öppnar många möjligheter för föräldrar och barn, det kan vara antingen för dig som förälder att du vill bli informerad om var ditt barn befinner sig, var ditt barn är på väg, eller att barnet känner sig trygg när föräldrarna vet var barnet är. Det kan också ge trygghet för barn och föräldrar, under semester, utflykter och i områden där det finns risk för att förlora orientering, t.ex. festivaler, konserter eller nöjesparker.

Hur fungerar lokaliseringsfunktionen?

Barnklockor har vanligtvis 2-3 spårningsmetoder som kompletterar eller överlappar varandra. Dessa funktioner är GPS, Wifi och LBS. GPS-funktionen är som vi alla känner till, platsinformation via satelliter, vilket är den mest exakta lokaliseringsmetoden. GPS-funktioner, beroende på klockans kvalitet, kan ge en precision på mellan 5-25 m radie.d Klockans Wifi-funktion ansluts till närmaste wifi-station om GPS-funktionen har svårt att fånga signalen till klockan, det ger vanligtvis en precision mellan 20-100m. Den sista instansen, som ger den svagaste platsinformationen (100-1000m), är LBS-funktionen som gör att klockan kan hitta närmaste telefonmast för att skicka platsinformation.

Vad du som ny användare av en GPS barnklocka bör vara medveten om är att våra omgivningar försämrar gps-signal, det händer oftast i tätt bebyggda områden som gör det svårt för klockan att skicka signal. Det är viktigt att du inte jämför GPS i din mobiltelefon med den i en klocka, man måste komma ihåg att telefonerna är utrustade med kraftigare batterier och bättre chip.

Hur väljer du rätt klocka?

Det kan vara svårt att navigera bland de olika klockorna och välja den klockan just du vill ha.

  1. Batteristyrka (mAH); avgör hur lång standby-tid klockan har.

  2. Vattentät eller inte; om en klocka är vattentät visas det av beteckningen IP följt av 2 decimaler, de flesta vattentäta klockor är IP67 vattentät, dvs. kan vara under 0,5 meter vatten i 30 min. Det är INTE simklockor.

  3. Storlek och mått på klockan; Innan du väljer en klocka för ditt barn, är det en bra idé att mäta ditt barns handled, se till att du inte väljer för stor klocka.

  4. Platsprecision; klockorna är olika i sin precision när det gäller GPS, LBS och WIFI precision, detta hänger oftast ihop med priset på klockan.

  5. Videosamtal eller inte; Som föräldrar kan du överväga om barnet enbart ska kunna kontaktas med ett telefonsamtal eller även ha möjligheten till videosamtal.

Andra funktioner som stegräknare, sömnmätare, underhållning, m.m., är också funktioner som man bör ta i betraktning innan man beslutar sig för en klocka.
Hitta din nya smartwatch för barn på mySmartwatch.dk

Varför MySmartwatch?

Med en barnklocka från mysmartwatch.dk, gör vi det inte bara roligt för de små att lära känna klockan, vi gör det också mycket enkelt för föräldrarna. Vi har nämligen samlat en massa olika barnklockor, så det finns mycket att välja mellan, antingen som en gåva eller tillsammans med ditt barn.

Vi har en färgrik portfölj som gör det säkert finns en klocka som ditt barn kommer att gilla.

Men oavsett vilken barnklocka du väljer, är du garanterad att överraskningen kommer att ge glädje till de yngsta i familjen. Det finns inget som stoltheten i ett barns ögon, när de första gången knäcker koden och kan läsa vad klockan är på den lilla displayen. Våra barnklockor är fyllda med teknologi som följer den tid vi lever i. Samtidigt har vi sett till att dessa barns klockor inte fungerar som en telefon, eftersom du inte kan gå online, spela spel eller andra saker som du annars kan på en telefon. Å andra sidan har vi sett till att man kan ha alarm, spåra klockan, ringa, skicka meddelanden, etc. Och det smarta är att du kan styra allt från en app.

Vi sätter stor stolthet i att alla våra produkter uppfyller våra höga kvalitetskrav, samtidigt är våra produkter prisvärda och ger valuta för pengarna.
Vår portfölj har bredd och här finns det något för alla. Gemensamt för dem alla är dock att de kommer med en smart-display som är stor, så att du kan se vad som händer.